magunkról
villamos kivitelezés
kábelkereskedelem
üzemeltetés-karbantartás
munkatársaink
állásajánlatok
PÁLYÁZATOK
kereskedelmi divízió
200x75 N2XS(F)2Y.jpg
200x75 NYM-J.jpg
200x75 NYCWY.jpg
felirat_kábel_nagykereskedelem.JPG

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat/Partnereinket, hogy Cégünk – új telephelyünk felépüléséig - átmenetileg projekt-szintű kábelkereskedelmet folytat.

Keressék bizalommal Kasza-Polacsek Szilvia munkatársunkat.A Johnsvill Kft. 1996 óta foglalkozik elektromos kábelek és vezeték nagykereskedelemével. Kínálatunkat folyamatosan bővítettük, így mára a hazai kábeligény teljes palettáját képesek vagyunk vevőink rendelkezésére bocsátani.
A kábeleken kívül egyéb villamos szerelési anyagokat, kábeltálcákat (Basor), lámpatesteket is értékesítünk.


Képek kábelgyártó partnereinkről
Elkabel_1.jpg Elkabel_2.jpg Elkabel_3.jpg

Az alábbiakban felsorolunk néhány általunk forgalmazott kábelt és vezetéket:

0,6/1kV-os erősáramú kábelek
Megnevezés Vezető anyaga Alkalmazási terület
NYY
0,6/1kV
PVC köpenyes rézkábel Energiakábelként (erőművek, ipari üzemek, kapcsoló berendezések) rögzített elhelyezéssel. Előnyös kábelcsatornában és belső helyiségekben, de kültéren és földbe is fektethető, ha utólagos sérülés veszélye nem áll fenn.
NAYY
0,6/1kV
PVC köpenyes alumínium kábel
SZAMKAM
0,6/1kV
PVC köpenyes Al árnyékolt alumínium kábel Belső térben, kábelcsatornában és szabadban. Erőművekben, ipari üzemekben és kapcsoló-berendezésekben, ha a mechanikai védelem nincs előírva.
SZRMKVM-J (NYBY-J)
0,6/1kV
PVC köpenyes rézkábel páncélozással Erősáramú berendezésekhez, energiaátviteli és elosztó hálózatban jelző-, mérő- vagy működtető kábelként, rögzített elhelyezéssel szerelve.
Középfeszültségű kábelek (6/10kV, 12/20kV, 18/30kV, 20/35kV)
Megnevezés Vezető anyaga Alkalmazási terület
N2XSY PVC köpenyes rézkábel, árnyékolással Ipari létesítményekben, transzformátorállomásokban, szabadtéren és belső terekben, valamint kábelcsatornákban való elhelyezéssel.
NA2XSY PVC köpenyes alumínium kábel, árnyékolással
N2XS2Y PE köpenyes rézkábel, árnyékolással Erőátviteli kábelként földbe fektetve, szabadban és belső terekben, valamint kábelcsatornákban való elhelyezésre.
NA2XS2Y PE köpenyes alumínium kábel, árnyékolással
N2XS(F)2Y Vízzáró PE köpenyes rézkábel, árnyékolással
NA2XS(F)2Y Vízzáró PE köpenyes alumínium kábel, árnyékolással
Villanyszerelési vezetékek
Megnevezés Vezető anyaga Alkalmazási terület
H05V-U 300/500V,
H07V-U (MCu) 450/750V
Egyerű tömör réz, PVC érszigetelés Száraz helyiségekben, kapcsoló és elosztóberendezésekben,védőcsőben vakolatra és vakolat alá, vagy védőcső nélkül, megfelelő mechanikai védelemmel és villamos szigeteléssel rendelkező helyekre.
H07V-K (MKh)
450/750V
Egyerű finoman sodrott réz, PVC érszigetelés Elhelyezhető védőcsövekben, alkalmas rögzített, védett elhelyezésre; száraz helyiségekben, elosztóberendezésekhez, (vezérlő-)készülékekhez, világításszereléshez.
H05VV-F (MT)
300/500V
Hajlékony réz sodrat, PVC érszigetelés, PVC köpeny Száraz helyiségekben, sokat mozgatott elektromos berendezések, híradástechnikai készülékek, lámpatestek csatlakozó vezetékeként. Közepes mechanikai igénybevételre: hűtőgépek, mosógépek, centrifugák csatlakoztatására. (A kábel forró felülettel ne érintkezzen.)
NYM-J
300/500V
Tömör réz, PVC érszigetelés, PVC köpeny Száraz és nedves helyiségekben, szabadban; vakolatra vagy vakolat alá fektetve. Épületek bekötésére, továbbá erősáramú berendezések bekötésére. Földbe közvetlenül nem fektethető.


Kiszolgálási rendszerünket az alábbiak szerint üzemeltetjük:

Árajánlat adás:
Partnereink faxon vagy e-mailben megküldött árajánlatkéréseire válaszunkat egy napon belül megadjuk a raktáron levő termékekre. A raktáron nem tartott tételekre illetve a speciális termékekre az ajánlati határidő 1-8 munkanap (eltérő esetben értesítjük partnerünket).

Rendelés:
Rendelésüket faxon vagy e-mailben tudják számunkra megküldeni, melyet visszaigazolunk.

Kiszállítás:
A Johnsvill Kft. alkalmazkodva a vevőink igényéhez a megrendelt árukat ki is tudja szállítani az előre megállapodott feltételek szerint. Mára már három saját tehergépjárművel rendelkezünk, és számos külső vállalkozót is bevonunk a kiszállításokba.

A szállítási határidők az alábbiak szerint alakulnak:
1 munkanap alatt: raktárról, a leggyakrabban használt kábelek és vezetékek,
4-8 munkanap alatt: külföldi gyártók raktáraiból szerezzük be,
4-8 hét alatt: célmegrendelésként gyártásba adott kábeligények.
(a szállítási határidők a raktári készletek és a gyártói kapacitások függvényében változhatnak)

Fizetési feltételek:
A mindenkori fizetés egyedi megállapodás tárgya.
Az átutalással történő fizetés esetén a megállapodás szerinti határidő feltétlen betartását kérjük, amennyiben a Johnsvill Kft. megfelelő minőségű és mennyiségű árut határidőre leszállította.
ELKABEL_kamion_kirakodása.jpg
ISO-csík.jpg
oldal tetejére

vissza a kezdő oldalra
  Johnsvill Ipari és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva.
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.